top of page
Obrázek autoraHonza Hrkal

5 způsobů jak na stereotyp v sexu

Aktualizováno: 10. 4. 2022

Jak čas plyne, máme na sebe méně času, více starostí a zapomínáme, co nám ve dvou dělalo dobře. První doteky, hraní si, objevování se. Nic ale není ztraceno v rutině, pouze v sobě musíme opět najít ty hravější začátky. Jak na to?



1. Komunikace


Zní to jako otřelá rada od nezadaného kamaráda ("hlavně spolu musíte komunikovat že jo!"), ale ruku na srdce. Kdy jste si naposledy mezi sebou řekli, co chcete opravdu zkusit? Ptáme se na začátku vztahu, kdy chceme působit hravějšími, ale důvěra mezi námi ještě není taková, jako po několika měsících nebo letech. Udělejte si pohodlí, otevřete láhev něčeho bublavého a zkuste to znovu. Odhalte se a hlavně - není čeho se bát. Třeba myslíte na to samé. Co chcete zkusit nového si můžete říct i našimi sexy hravými lepítky v dárkových baleních, například.


2. Změňte místo


Postel a pohovka už můžou vyprávět. Jsou to divoké příběhy, romantické, krátké i dlouhé. Občas plné dějových zvratů, otoček, tekutin, ale ty kulisy už prostě poznáváte. Je to jak 150tý díl z té samé ordinace v té stejné zahradě. Dopřejte vašim evergreenům oddech a vrhněte se na testování podlahy, zkuste pevnost zdí na chodbě, zvukovou izolaci ve sklepě nebo rozsah poloh na sedačkách v autě. Uvidíte se v jiném světle (doslova) a navíc vzrušení, že děláte něco nového, jiného a možná lehce zakázaného? To stojí za to.


3. Erotické prádlo


Každý večer se vídáte ve spodním prádle a v pohodlném tričku se skvrnou od zubní pasty (v lepším případě). Jednou za čas si ale vezměte na sebe něco, co víte, že druhou polovičku rozpálí. Holky mohou zkusit třeba kalhotky na mašli, mokré tričko (stačí na těch správných místech) nebo kožené harnessy (ty se stávají více a více populární). U pánů je spíše dobré vědět, co by si naopak na sebe brát neměli! Zaručená stopka vášně (radosti v životě, chutě k jídlu...) jsou u nahého chlapa ponožky. To je bez debat. Překvapivě ale ani triko při celkové nahotě neudělá díru do světa (ani žádnou jinou). Když se sjedete pohledem: Hlava, triko, triko, triko, něco čouhá, chlupatý nohy. Chápeme se? Takže kluci do naha, maximálně neflekatý dobře padnoucí trenky, nebo tepláky (na slipy zapomeňte a po přečtení článku rovnou ekologicky zlikvidujte).


4. Přizvěte hračky


Zkuste do ložnice (obýváku, kuchyně, zimní zahrady) přizvat hračky! Nemají vás nahradit, takže se nemusíte bát konkurence. Jen vás mají za úkol doplnit, nebo vyplnit prostor, kterému se zrovna nevěnujete. Zkuste tak třeba svorky na bradavky (ty s regulátorem síly sevření), pouta, malý (a zdobný) anální kolíček, nebo pásku přes oči. Když si chcete dopřát opravdu velkou radost. tak neuděláte chybu s vibrátorem od Whoop·de·doo nebo si můžete vybrat něco divočejšího.


5. Role playing


Je důležité být sám sebou. To je jasný jak facka a stojíme si za tím. Ale občas si změnit role a převtělit se do někoho jiného, do jiné situace? Whau! A nemusí jít jen o opraváře praček a nešikovnou nájemnici, tak jak to známe z každého druhého porna z 90. let. Můžete si zahrát na drsnou policistku a vyslýchaného zločince, na vlivného developera a luxusní eskort, nebo třeba na lektorku architektury a studenta, který zoufale potřebuje doporučení. Těch možností je!


Napadají vás další možnosti jak si oživit sexuální život? Podělte se s námi pod článkem v komentářích!

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page